Mergi la conţinutul principal

vand afacere la cheie market alimentar magazin de proximitate de vanzare in Ialomita

1695
250 000
660 000
Fond de comert
Spatii
DE CE VINDEM AFACEREA , DACA ESTE PE PROFIT ? .....este cea mai buna intrebare. NU esti obligat sa cumperi. CONTACTEAZA-NE SI TE VEI CONVINGE > vand afacere market alimentar cu tot cu spatiu comercial (130mp) 10ml deschidere la trotuar pietonal . se poate integra usor intr un lant de magazine alimentare , este dotata profesionist , dispune de sistem gestiune cu back ofiice si front office ( care poate oferi instant orice informatie istoric vanzari, nr clienti / zi , foarte multe informatii ) sau poate fi folosita cu usurinta ca afacere de familie , se preia din mers afacerea , pretul nu include stocul de marfa , doar spatiul comercial cu absolut toate dotarile frigorifice si rafturi neutre metalice profesioniste. totul la cheie. motivul vanzarii pensionare si mutarea in alta zona geografica a tarii

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
9 + 1 =
Rezolvați această problemă aritmetică simplă și introduceți rezultatul. De exemplu, pentru 1+3 introduceți 4.

Despre noi

Transfer Business Management este primul cabinet de consultanta din Romania avand ca obiect vanzari de afaceri, cumparare de afaceri, achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, ferme rurale, societati agricole, liste cu clientela.