Mergi la conţinutul principal

Vand Fabrica de Confectii in Slatina. la cheie, functionala, in productie, fara datorii de vanzare in Olt

1664
30 000
100 000
Fond de comert
Fabrica de confectii infiintata in 2014, cu un numar de 20 de angajati cu contracte de munca, presteasa servii de confectii textile pentru femei, copii, barbati, echipamente de protectie, lenjerii, etc. Firma nu are datorii, este echipata cu utilaje moderne, achizitionate in 2014, 2017 si 2018. Are 20 de masini de cusut simple si 5 speciale, statie de clcat. Activitatea se desfasoara in centrul comercial al orasului, beneficiaza de un spatiu cu o chirie mica, 300 de euro pe luna, ceea ca ii asigura un bun randament. Persoanele angajate sunt specializate, au experienta consistenta in domeniul confectiilor textile, majoritatea fiind angajate in firma inca de la inceputul activitatii. Firma nu are probleme de natura juridica si nici datorii. Firma isi desfasoara activitatea la etajul 1 al unui imobil central, iar la parter este inchiriat un spatiu comercial, magazinul fabricii, unde sunt comercializate marfurile proprii, dar si alte marfuri achizitionate din piata de engross. Spatiul de productie permite extinderea capacitatii de productie pana la 50 de masini, in imediata apropiere fiind spatii libere disponibile pentru a fi inchiriate, la preturi la fel de avantajoase.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
5 + 11 =
Rezolvați această problemă aritmetică simplă și introduceți rezultatul. De exemplu, pentru 1+3 introduceți 4.

Despre noi

Transfer Business Management este primul cabinet de consultanta din Romania avand ca obiect vanzari de afaceri, cumparare de afaceri, achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, ferme rurale, societati agricole, liste cu clientela.