Sari la conținutul principal

Vand Fabrica de Confectii de vanzare in Olt

1664
30 000
100 000
Fond de comert
Fabrica de confectii infiintata in 2014, cu un numar de 20 de angajati cu contracte de munca, presteasa servii de confectii textile pentru femei, copii, barbati, echipamente de protectie, lenjerii, etc. Firma nu are datorii, este echipata cu utilaje moderne, achizitionate in 2014, 2017 si 2018.

Are 20 de masini de cusut simple si 5 speciale, statie de clcat. Activitatea se desfasoara in centrul comercial al orasului, beneficiaza de un spatiu cu o chirie mica, 300 de euro pe luna, ceea ca ii asigura un bun randament. Persoanele angajate sunt specializate, au experienta consistenta in domeniul confectiilor textile, majoritatea fiind angajate in firma inca de la inceputul activitatii.

Firma nu are probleme de natura juridica si nici datorii. Firma isi desfasoara activitatea la etajul 1 al unui imobil central, iar la parter este inchiriat un spatiu comercial, magazinul fabricii, unde sunt comercializate marfurile proprii, dar si alte marfuri achizitionate din piata de engross. Spatiul de productie permite extinderea capacitatii de productie pana la 50 de masini, in imediata apropiere fiind spatii libere disponibile pentru a fi inchiriate, la preturi la fel de avantajoase.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.