Sari la conținutul principal

Vand farmacie ; licenta/autorizatie de functionare . de vanzare in Arad

1513
50 000
0
Fond de comert
Stockuri
Spatii
Farmacia este situata in statiunea balneoclimaterica Moneasa, dispune de 5 hoteluri cu sectii de recuperare si tratament ( 10 medici cu drept de parafa si contract CAS ) si un centru de permanenta cu inca 4 medici in contract cu CAS . La 5 minute distanta , in comuna Dezna se afla un spital de recuperare neuromotorie ( spital de stat , in jur de 12 medici ) si inca un cabinet de medicina de familie . Locuitorii sunt in jur de 2500 si pacienti ai sectiilor de recuperare in jur de 1100 pe zi . Statiunea mai dispune de aproximativ inca 600 de turisti cazati la pensiuni, vile, camping .

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.