Sari la conținutul principal

Cumpar afacere

Cauta o afacere consiliat de o echipa profesionista

Daca aveti un proiect de preluare a unei afaceri,

Daca cauti o afacere functionala,

Vreti sa incerci o noua provocare,

Cabinetul nostru va sprijina si va pune la dispozitie un portofoliu de oportunitati de afaceri din toata tara, in oricare domeniu de activitate care va intereseaza.

Cabinetul nostru va sta la dispozitie cu o intreaga echipa de profesionisti in cautarea oricarui tip de afacere pentru dumneavoastra.

Dispunem de o retea de colaboratori care ne transmit cele mai noi afaceri disponibile din piata si intretinem relatii cu persoane care ne informeaza despre oportunitati si contacte.

 

Etapele procedurii de preluare a unei afaceri:

 • Crearea unui cont pe site-ul cabinetul nostru

  Acest lucru se face prin formularul de contact de mai jos, prin care ne transmiteti domeniul de afaceri in care doriti sa investiti, aria geografica si orasul interesat, impreuna cu bugetul maxim dispus pentru investitie. Un consultant va lua legatura cu dumneavoastra pentru inregistrarea mandatului de cautare de afacere. Toate datele dumneavoastra vor fi protejate si confidentiale, cabinetul nostru asigura securizarea lor, parolele de acces sunt generate de un sistem electronic criptat la care nimeni nu are acces, dumneavoastra fiind singurul care le cunoaste.

 • Identificarea tintei si Oferta.

  Intrati pe pagina noastra de Afaceri Disponibile, la lista cu afaceri de vanzare. Rasfoiti lista sau utilizati motorul de cautare cu afaceri de vanzare pe domenii, judete si buget. Alegeti o afacere de vanzare si transmiteti-ne datele d-voastre prin apasarea butonului SUNT INTERESAT. Un consultant va prelua mesajul si va va prezenta afacerea. Dupa vizitarea ei va vom pune in contact cu proprietarul afacerii de vanzare din lista noastra.

 • Evaluarea afacerii.

  Pentru a prelua o afacere in cele mai une conditii si reducand orice risc de lipsa de informatii, va trebui sa realiazati un diagnostic si o evaluarea a afacerii. Cabinetul nostru realizeaza procedura de Due-Diligence pe toate domeniile juridice, financiar contabile, evaluarea activelor, audit social si de resurse umane. O lista cu toate punctele de verificat va fi realizata in comun intre cabinetul nostru si dumneavoastra, in scopul de a avea o imagine cat mai adevarata a realitatii.

 • Negocierea tranzactiei.

  La etapa de negociere veti fi fata in fata cu vanzatorul care va tine la pretul lui, iar dumneavoastra va trebui sa va sustineti oferta in conditiile economice reale si de piata, veti fi sprijinit de catre consultant, de un contabil, de jurist, pe partea de Buy-Side. La sfarsitul negocierilor cerem partilor semnarea unui memorandum de intelegere, iar dumneavoastra veti putea acepta pretul cerut de vanzator sau sa-l respingeti.

 • Semnarea contractelor si Closing-ul.

  Dupa etapa negocierilor si semnarea memorandumului de intelegere, cabinetul nostru prin juristii si avocati nostri vor redacta contractele de vanzare-cumparare, se vor ocupa de inregistrarea lor la autoritatile statului, de obtinerea acordurilor si avizelor legale si de inregistra la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul unde figureaza sediul social.

  La final noi dam sampania.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.