Sari la conținutul principal

Despre Transfer Business Management

Cabinetul nostru asista si sprijina proprietarii de afaceri sa gasesca un investitor, propune spre vanzare firme si companii, afaceri si fonduri de comert, asista partile la negocierea pretului si redacteaza contractele de cesiune si de vanzare, se ocupam de toata procedura de vanzare, cautam cumparatori pentru dumnevoastra, sell-side business.

Asiguram pentru investitori punerea in contact cu proprietarii vanzatori, ne ocupam de mandate de cautare de afaceri, redactam scrisori de propunere de preluare, asiguram consultanta juridica pentru societatile noi infiintate, participam la negocierile intre parti, asiguram toata procedura de preluare, cautam afaceri pentru dumneavoastra, buy-side business.

Realizam evaluarea afacerii si redactam rapoarte de evaluare financiar-contabile realizate de experti, utilizam indicatori de evaluare EBITDA, VNC, Cash-flow, realizam audituri interne juridice, fiscale si de resurse umane pentru procedura de Due-Diligence, propunem preturi care stau la baza negocierilor intre parti.

Activitatea de consultanta si asistenta este realizata de o echipa de 8 consultanti, juristi, avocati, experti contabili toti cu studii superioare de specialitate, cu o experienta relevanta in cabinete de afaceri, o parte dintre ei au lucrat si in strainatate in cabinete similare. Intervenim numai in baza unui contract de mandat intre noi si dumneavoastra pe intreg teritoriul Romaniei.

Pentru contact : DRAGAN CONSULT SRL, str. Coltei, nr.7, sector 3, 030242-București, Romania.

Birou relatii cu clientii: Centrul de afaceri HRISTO, str. Hristo Botev, nr. 1, sect.3, Bucuresti,

CUI: RO 22733576

J40/21331/2007

cont bancar în lei: RO66 BTRL 0640 1202 H226 94XX

cont bancar euro: RO41 BTRL 0640 4202 H226 94XX

deschis la Banca Transilvania, sucursala Marriott

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.