Sari la conținutul principal

Vand Afacere

Incepeti din timp pentru gasirea unui investitor potrivit

Transfer Business va ajuta sa vindeti afacerea catre o alta persoana,

Va sprijinim sa gasiti un investitor in conditii avantajoase,

Beneficiati de asistenta unei echipe de profesionisti.

Afacerea dumneavoastra va ajunge la investitori romani si straini care cauta afaceri.

Intre luarea deciziei si semnarea unei tranzactii definitive exista o perioada de timp pe care nu trebuie sa o pierzi!

Pregatiti-va acum!

 

Etapele procedurii de vanzare a unei afaceri:

 • Crearea unui un cont pe site-ul cabinetului nostru.

  Acest lucru se face pentru a ne transmite coordonatele si informatiile despre afacerea de vanzare. Un consultant va lua legatura cu dumneavoastra pentru inregistrarea afacerii in baza de date a cabinetului si semnarea unui contract de mandat pentru gasirea unui investitor. Toate datele dumneavoastra vor fi protejate si confidentiale, cabinetul nostru asigura securizarea lor, parolele de acces sunt generate de un sistem electronic criptat la care nimeni nu are acces, dumneavoastra fiind singurul care le cunoaste.

 • Plasarea afacerii la vanzare.

  Transmiterea afacerii catre noi si semnarea contractului de mandat pentru cautarea unui investitor odata cu plasarea afacerii. Gasirea unui investitor sau a unui cumparator, este o procedura complexa care presupune pregatirea unui dosar cu toate elementele descrierii afacerii, a bilanturilor, pe care consultantul sa-l porta sustina in fata investitorilor. Afacerea dumneavoatra va fi transmisa portofoliului de investitori ai cabinetului si va fi publicat in cadrul site-lui nostru.

 • Evaluarea afacerii.

  In sustinerea pretului final de vanzare trebuie sa aveti realizat un Raport de evaluare care va ghideaza pe parcursul procedurii de vanzare, in scopul de a cere un pret real si serios. Acest lucru va ajuta sa obtineti un pret cat mai bun cu realitatile din piata si mult mai bun decat ati face-o fara niciun document suport. Puteti insa sa ne transmiteti si un pret ferm la care doriti sa realizati vanzarea afacerii, fara evaluare.

 • Negocierea vanzarii.

  La acesata etapa veti fi fata in fata cu cumparatorul, va trebui sa va sustineti pretul si sa aveti toate argumentele bune de partea voastra. Veti fi sprijinit de catre consultant, de catre un expert contabil, de jurist, pe partea de Sell-Side. La sfarsitul negocierilor cerem semnarea unui memorandum de intelegere, iar dumneavoastra veti putea acepta oferta investitorului sau o respinge.

 • Semnarea contractelor si Closing-ul.

  Dupa etapa negocierilor si semnarea memorandumului de intelegere, cabinetul nostru prin juristii si avocati nostri vor redacta contractele de vanzare-cumparare, se vor ocupa de inregistrarea lor la autoritatile statului, de obtinerea acordurilor si avizelor legale si de inregistra la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul unde figureaza sediul social.

  La final noi dam sampania.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.