Sari la conținutul principal

FAQ

Transfer Business Management este cabinetul de consultanta unde antreprenori care vand afaceri se intalnesc cu investitori care cumpara afaceri, isi cesioneaza partile sociale, atrag noi investitori, isi maresc capitalul social, se lanseaza in noi activitati. Site-ul transfer-business.com este un instrument de lucru pentru facilitarea contactelor interconectate.

Echipa Transfer Business Management asigura consultanta pentru fiecare etapa a procedurii de vanzare, de la preluarea mandatului de vanzare afacere, pana la etapa de semnare a contractelor. Pentru fiecare afacere ii este alocat un singur consultant care urmareste toate fazele cesiunii.

Acest domeniu este un instrument de lucru pentru echipa noastra si pentru toti antreprenorii. Afacerile de vanzare postate nu reprezinta o publicitate a afacerilor, ci o baza de date integrata la nivel national unde investitorii isi pot atrage o investitie noua.

Cabinetul DRAGAN CONSULT asigura acest serviciu prin departamentul de consultanta in achizitii si fuziuni denumit Transfer Business Management. Accesul in acest portal este deschis oricarui antreprenor, cu respectarea Regulamentului si a Termenilor si Conditiilor.

Pentru a înregistra o afacere de vanzare, mai înainte de toate trebuie sa va creati un cont de utilizator. Odata creat puteti sa va inregistrati una sau mai multe afaceri de vanzare sau sa le modificati in orice moment. Informatiile si descrierea afacerii vor fi disponibile pe site-ul nostru impreuna cu una sau mai multe fotografii sau chiar un video, accesul fiind liber.

In scurt timp un consultant va v-a contacta pentru semnarea unui contract de mandat de vanzare al afacerii dumneavoastra.

Datele dumneavoastra personale vor fi protejate iar informatiile vor fi transmise prin intermediul unui consultant, astfel veti avea la dispozitia dumneavoastra un profesionist care va v-a asista pe intreaga procedura, pana la finalizarea tranzactiei.

In cazul in care sunteti un investitor interesat de achizitionarea unei afaceri sau cumparare afacere aveti doua cai pentru a accede la informatii. Fie ne contactati la telefonul direct la 0744 36 79 57 sau pe mail office@transfer-business.ro

in legatura cu anuntul de vanzari afaceri care va intereseaza, fie in momentul in care v-ati oprit la un anunt afacere de vanzare apasati butonul SUNT INTERESAT.

Dupa acest moment echipa Transfer Business Management va lua contact cu dumneavoastra in cel mai scurt timp pentru a va prezenta afacerea.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.