Sari la conținutul principal

Regulament

Transfer Business este un serviciu de consultanta in fuziuni si achiziti de afaceri, de consultanta in vanzarile afaceri, de cumparari afaceri si de evaluari de afaceri. El este proprietatea DRAGAN CONSULT SRL, CUI: 22133576, BUCURESTI - ROMANIA care se adresează persoanelor fizice și juridice care doresc să ne transmita cererile de vanzari de afaceri, de cautare de afaceri, de evaluare de afaceri, ei pot sa posteze, să încarce date și informații cu privire la afacerile pe care le au, doresc în tot sau în parte, cesiunea de parți sociale sau vânzarea-cumpărarea de fonduri de comerț, stocuri, liste cu clientelă sau doresc să închirieze un bun. Vanzarea de afaceri sau cumpararea de afaceri este asigurata in Bucuresti si in toata tara prin echipele de consultanti vanzari afaceri ale cabinetului.
Vă rugăm să citiți cu atenție acest regulament. Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune termenilor și condițiilor, aceasta implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la prezentul regulament și reprezintă contractul dintre părti.
DEFINITII.
Proprietar al site-ului transfer-business.com este DRAGAN CONSULT SRL. Vânzător este orice persoană fizică și/sau juridică indiferent de nationalitate care prin manifestarea de vointă transferă drepturile și obligațiile sale asupra unui bun sau universalitate de bunuri, asupra unei alte persoane fizice sau juridice, în schimbul unei sume de bani. În cadrul site-ului transfer-business.com se va numi utilizator vânzator.
Cumparator este orice persoană fizică și/sau juridică care dorește să cumpere, să achiziționeze, un bun sau o universalitate de bunuri sau de drepturi și obligații pentru sieși în nume propriu sau o alta persoană fizică sau juridică, în schimbul unei sume de bani. În cadrul site-ului transfer-business.com se va numi utilizator cumpărător.
Banii sunt acea valoare în schimbul cărora o tranzacție poate fi considerată încheiată, o creanță platită, un bun sau mai multe bunuri în urma cărora pot fi transferate de la o personă la alta. In cadrul site-ului transfer-business.com banii vor fi exprimați in moneda EURO sau LEI la valoarea schimbului valutar anunțat de Banca Națională a României la data plății transferului de parți sociale totale sau parțiale. Banii reprezintă și onorariul perceput de către transfer-business.com în schimbul postării/încărcării/afișării anunțului creat de către vânzator sau locator, dupa caz. Cumpărătorii nu vor datora o suma de bani pentru servicii către proprietarul site-ului, doar în măsura în care vor dorii să acceadă la datele personale ale vânzătorului numit onorariu de consultanță date de contact sau în cazul în care se semnează un contract de consultanță în vederea asistenței la preluarea unei afaceri.
Afacere este acea activitate comercială, industrială, financiară sau agricolă constând în vânzare, cumpărare, creditare, antrepriză etc. In cadrul site-ului transfer-business.com va imbrăca forma unei societăți comerciale sau a unui bun comercial supusă transferului, vânzării sau cesionarii.
Fond de Comerț este acel bun mobil corporabil și/sau necorporabil care atrage, fixează și fidelizează clientela în vederea producerii profitului. Este compus din Numele comercial, Emblema, Clientela, Vadul comercial, Brevete și Mărci Inregistrate, Licențe de exploatare. În cadrul site-ului transfer-business.com, fondul de comerț prezintă natura bunului oferit spre vânzare.
Stocul reprezintă ansamblul de bunuri mobile consumptibile sau neconsumptibile ale unei societăți comerciale, format din bunuri (materii prime, materiale etc.) existente, la un moment dat, ca rezervă în depozitul unui magazin, al unei întreprinderi, într-o piață în vederea asigurării continuității producției sau a desfacerii. În cadrul site-ului transfer-business.com, stocul reprezintă un bun tranzacționabil.
Listă cu Clienți reprezintă acea înșiruire de nume, prenume, adrese ale persoanelor care având calitatea de cumpărător sau consumator permanent într-un magazin, într-un local public, persoane care apelează la serviciul cuiva (medic, avocat, etc), sunt atrași și fidelizați de o marcă sau un serviciu. În cadrul site-ului transfer-business.com, o listă cu clienți reprezintă un bun tranzacționabil.
Terenuri sunt acele suprafețe de pământ situate în interiorul sau exteriorul localitaților. În interior se numesc terenuri intravilane, iar în exterior se numesc terenuri extravilane sau terenuri cu destinatie agricola. În cadrul site-ului transfer-business.com, terenurile reprezintă bunuri tranzacționabile sau închiriabile.
Spații sunt acele încăperi, camere, săli, hale care sunt încadrate între patru sau mai mulți pereți și acoperite. Spațiile pot fi de doua tipuri: comerciale și industriale. Spațiile comerciale prezintă o vitrina vizibilă fie pe o stradă pietonală fie într-un centru comercial gen mall. Birourile de vânzări sau sediile de companii sunt și ele în categoria de spații comerciale. Spațiile industriale sunt acele încaperi destinate producției industriale sau depozitării produselor comerciale. În cadrul site-ului transfer-business.com, spațiile reprezintă bunuri tranzacționabile sau închiriabile.
Franciza este acel contract de parteneriat comercial prin care o parte numită francizor pune la dispozitia celeilalte parți numită francizat, un concept, un nume comercial o asistență comercială, o lista cu produse și furnizori, în schimbul unei sume de bani numită taxă de intrare în rețea și o redevența procentuală sau forfetară pe o anumită durată de timp. În cadrul site-ului transfer-business.com, francizele reprezintă afaceri tranzacționabile sau închiriabile.
ÎNREGISTRAREA PE SITE
Pentru a posta, înregistra, publica anunțuri pe site-ul transfer-business.com este necesar sa va creați un cont de utilizator. Acest cont este controlat printr-o parolă care vă aparține. La crearea contului vi se va cere să furnizați câteva date personale într-un formular de înregistrare și prin care să vă identificați. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi protejate conform legislației în vigoare.
MODALITATI DE POSTARE, TRANSMITEREA UNEI CERERI CATRE CABINET.
Odată ce ați creat contul și profilul dumneavoastră de vanzator, cumparator veți putea înregistra/încarca/posta si transmite date și informații cu privire la afacerile pe care doriți să le scoateți spre vânzare-cumpărare, valoarea parților sociale si numarul lor, impreuna cu prețul cerut pentru tranzacție.
În cazul în care sunteți cumpărator sau sunteți interesat să deveniți chiriașul unui bun sau a unei afaceri este îndeajuns doar creerea contului de utilizator si transmiterea cereri catre cabinet cu domeniul in care cautati, aria geografica si bugetul maxim de investit.  Acest pas este necesar pentru a putea intra în contact cu echipa de consultanti ai cabinetului care administraza transfer-business.com, pentru plata unei taxa initiale de inregistrare În cazul asistenței la negocieri și semnării contractelor de cesiune părți sociale sau vânzării de fond de comerț, veți plăti doar un onorariu de consultanță de succes sub forma procentuala din valoarea tranzacției.

ATENTIE !!!
Cabinetul nostru va proteja printru-un acord de confidentialitate datele dumneavoastra personale, iar ele nu vor fi publice sau transmise catre terti. Nu veți putea însera în text adresa, numarul de telefon sau numele firmei sau alte informatii personale. Datele cu privire la afacerile pe care doriți să le postați vor fi publice doar în ceea ce privește: Calitatea de vânzator, Forma juridică, Oras, Judet, Cifra de afaceri, eventual 5 fotografii maximum sau 1 video de 60 de secunde maximum, în funcție de varianta de postare pe care o alegeți. Restul informațiilor vor fi puse la dispoziție doar persoanelor care manifestă un interes clar, direct și serios în a achiziționa/cumpăra/închiria bunul/bunurile dumneavoastră.
Această procedură este menită în primul rând să vă protejeze pe dumneavoastră și datele personale față de persoanele care încearcă abuzuri pe calea internetului sau alte mijloace de comunicare. În cazul în care aceasta procedură nu este respectată de către dumneavoastră echipa cabinetului nostru își rezervă dreptul de a cenzura informațiile postate sau înregistrate. În caz de acțiuni repetate echipa noastra poate trece la anularea anunțurilor sau blocarea contului dumneavoastră de utilizator. Informațiile înregistrate de dumneavoastră vor fi afișate cronologic în ordinea înscrierilor de la cel mai vechi anunț postat la cel mai nou.
PRETUL SI MODALITATILE DE PLATA
Din momentul în care v-ați creat un cont de uțilizator, profilul, ați încarcat anunțul și ați ales varianta de postare, aveți la dispoziție ca mijloc de plată al onorariului nostru trei variante: prin OP, prin mandat postal, prin plată electronică securizată.
- Ordin de Plată: în cazul în care ați ales această metodă, iar onorariul a intrat în contul nostru anunțul dumneavoastră devine public în paginile site-ului. În eventualitatea în care doriți scurtarea timpului puteți sa ne trimiteți pe fax sau e-mail copia dupa OP.
cont bancar în lei: RO66 BTRL 0640 1202 H226 94XX
cont bancar euro: RO41 BTRL 0640 4202 H226 94XX
deschis la Banca Transilvania, succursala Marriott
Beneficiar: DRAGAN CONSULT SRL, CUI: 22733576
Mandat Postal adresat pe numele DRAGAN CONSULT SRL, CUI:22733576
adresa: str. Colței, nr. 7, sector 3, c.p. 030242, BUCURESTI

DISPOZITII FINALE Acest "Regulament" constituie în întregime un acord încheiat între dumneavoastră și S.C. DRAGAN CONSULT SRL în privința utilizării site-ului cu valoare de contract juridic supus legii române.
Pentru contact : DRAGAN CONSULT SRL, str. Slanic nr.10, sector 3, 030242-București, Romania.
telefon, fax: 0744 367957
e-mail: office@draganconsult.ro, office@transfer-business.com

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.