Sari la conținutul principal

Vand doua brevete in domeniul auto - idei inovatoare patentate OSIM toamna 2020 de vanzare in Arad

1676
35 000
0
Fond de comert
Buna ziua

Detin doua inventii brevetate si inregistrate la OSIM in domeniul auto, aplicabile industrial, privind cresterea securitatii si sigurantei participantilor la tafic.
Sistemele sint noi, unice, au spirit inovativ si se incadreaza in tendintele tot mai des propuse si intalnite la nivel european si mondial privind digitalizarea tot mai multor activitati, precum si de eficientizare a monitorizarii si centralizarii datelor.
In situatia in care sinteti interesati de dezvoltarea unor astfel de tipuri de afaceri, incerc daca ma veti contacta, sa va stau si sa va pun la dispozitie descrierile detaliate ale sistemelor impreuna cu cat mai multe date financiare, tehnice dar si comerciale pe care le detin si legate de subiect.

Cu respect si multa consideratie
Cosmin Isfa
0754204146

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.