Mergi la conţinutul principal

echipamente moderne spalatorie auto de vanzare in Arges

1057
77 000
100
Fond de comert
Vand echipamente moderne spalatorie auto, achizitionate noi in 2014, in stare foarte buna de functionare, putin folosite : doua cabinete de spalat cu incalzire si telecomanda pe lance Lavor Pro, o pompa de spalat cu presiune Lavor Pro MCHPV 2015LP, o masina de curatat covorase AD Produzione, un aspirator multifunctional cu doua posture AD Produzione AD-01DA, toate echipamentele sunt cu autoservire si contabilizare (cu fise – se regleaza timpul de lucru), o masina automata premium Tammermatic Ultralux Finlanda 8 programe. Se emite factura si se dau manualele de utilizare. Echipamentele se afla in Pitesti, Romania.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
8 + 5 =
Rezolvați această problemă aritmetică simplă și introduceți rezultatul. De exemplu, pentru 1+3 introduceți 4.

About

Transfer Business Management este primul cabinet de consultanta din Romania avand ca obiect vanzari de afaceri, cumparare de afaceri, achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, ferme rurale, societati agricole, liste cu clientela.