Sari la conținutul principal

echipamente spalatorie auto, moderne de vanzare in Arges

1111
71 000
100 000
Stockuri
Vand echipamente moderne spalatorie auto, achizitionate noi in 2014 cu 128000Euro, in stare foarte buna de functionare, putin folosite : o masina automata premium Tammermatic Ultralux Finlanda 8 programe, spalare cu jeturi si/sau cu perii ultrasoft, doua cabinete de spalat cu incalzire si telecomanda pe lance Lavor Pro, o pompa de spalat cu presiune Lavor Pro MCHPV 2015LP, o masina de curatat covorase AD Produzione, un aspirator multifunctional cu doua posture AD Produzione AD-01DA, toate echipamentele sunt cu autoservire si contabilizare numar operatii (cu fise – se regleaza timpul de lucru). Se emite factura si se dau manualele de utilizare. Echipamentele se afla in Pitesti, Romania. Vanzare 71000Euro + TVA (se recupereaza la Finante), negociabil, sau schimb cu imobile (apartament in Bucuresti, etc.)

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.