Sari la conținutul principal

LOT 92000 m2 cu proiect Hotel-Spa de vanzare in Arges

158
295 000
0
Terenuri
LOT UNITAR / Peisaj deosebit / Proiect HOTEL – Spa, la 2 km de Campulung Muscel spre Rucar, deal si poiana in proprietate singular, 92000 mp la 3,2 euro/mp.
Pasune partial si natural impadurita, drum vechi de acces oarecum pietruit, cu 0,3% panta, 800 de metri distanta de drumul european E574, la 70 km Brasov sau 60 km Pitesti, parau face limita de Vest a proprietatii, PUZ pentru 18000 mp trecut in Intravilan pentru hotel, SPA, Case de vacanta sau etc. – P + 1 + M.
POT 9,33% . CUT maxim 0,26 . categorie teren TFT . Risc geotehnic Redus.
TOTAL 295.000 Euro, usor negociabil.
Utilitati “la indemana” precontractate cu ocazie PUZ - Aviz de Amplasament Favorabil.
Firma inregistrata cu scopul terenului - in Patrimoniu. Se vinde firma. Acte si documente simple si clare. Toate taxele incluse.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.