Mergi la conţinutul principal

Vand afacere constructii de vanzare in Bacau

1451
250 000
108 356
Fond de comert
Afacerea , realizeaza venituri desfasurand doua activitati economie : de constructii si turism.
- Activitatea de constructii . Dispune de o forta de munca bine calificata ce-i permit sa execute lucrari de constructii complexe . Are in dotare mijloace de transport si utilaje specifice activitatii de constructii , avand deasemeni un inventar complet de scule si dispozitive ajutatoare ce-i permit sa poata desfasura ativitatea de constructii in bune conditiuni.
Activitatea turistica se realizeaza prin intermediul unei pensiuni situata in statiunea turistica Targu Ocna.. Locatia este foarte apreciata de catre turisti atat pentru conditiile de cazare cat si pentru pozitia acesteia, fiind pozitionata strategic vis-a vis de principalul obiectiv turistic , Salina
Suntem dispusi sa vindem si separat cate una din cele doua activitati, fie activitatea de constructii, fie pensiunea turistica.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
2 + 2 =
Rezolvați această problemă aritmetică simplă și introduceți rezultatul. De exemplu, pentru 1+3 introduceți 4.

Despre noi

Transfer Business Management este primul cabinet de consultanta din Romania avand ca obiect vanzari de afaceri, cumparare de afaceri, achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, ferme rurale, societati agricole, liste cu clientela.