Sari la conținutul principal

AFACERE LA CHEIE DE VANZARE de vanzare in Bacau

1839
120 000
147 000
Fond de comert
AFACERE LA CHEIE DE VANZARE

Preț de vânzare: 120.000 EURO
CA Anuală: 735.836 RON
Total Patrimoniu Imobiliar: 0 EURO
Profit din exploatare (EBITDA real): 29 %
Județ / Localitate: Bacau
Țara: Romania
Afacere stabilită în data de: 2017
Număr de angajați: 6
Suport si training: Da
Motivul vânzării: Relocarea asociatilor.
Scurtă descriere
Vă prezentăm o afacere dulce, localizată în Bacau, ce face parte din industria culinară, un loc unde gastronomia întâlnește sustenabilitatea într-o simfonie delicioasă. Această afacere reprezintă o oportunitate investițională deosebita, integrând un Laboartor și o Cofetărie artizanala premium, bazate pe o linie de producție dedicată prăjiturilor și torturilor din ingrediente naturale.
Avand o baza larga de clienti fideli, a caror incredere a fost castigata in decursul celor 6 ani de activitate, operand pe piata de evenimente din Bacau si din imprejurimi, precum si lucrand cu diverse locații partenere, această afacere se distinge prin calitate și inovație.
Produse și servicii
Experimentați creatii gastronomice spectaculoase! Laboratorul si cofetaria oferă un meniu variat și complet, inclusiv opțiuni fără gluten, lactoză sau ingrediente de origine animală. În plus, la cerere, vă răsfață cu deserturi vegane excepționale, fără zahăr rafinat adăugat, gluten sau lactoză.
Pe langa cele de mai sus, principalele tipuri de produse oferite sunt urmatoarele:
torturi
prajituri dulci
produse sarate (covrigei, saratele etc)
fursecuri
inghetata
candy baruri pentru evenimente
torturi pentru evenimente (supraetajate sau cu monoportii)
consultanta pentru alegerea celui mai potrivit pachet la evenimente
Operațiuni
Servire în Locație: oferind o experiență gastronomică autentică, clienții se pot bucura de preparate dulci si sarate de cea mai înaltă calitate.

Livrare la Domiciliu: cu servicii rapide și eficiente de livrare prin intermediul aplicațiilor de food delivery Glovo si Bringo, clienții pot savura deliciile vegane în confortul propriei case.

Catering pentru Evenimente: cu capacitatea de a satisface nevoile culinare ale diverselor evenimente, de la nunți și botezuri la întâlniri corporate, afacerea este partenerul ideal pentru orice ocazie specială.

Colaborări cu Parteneri: Produsele și serviciile sunt disponibile și în cafenele și restaurante partenere.
Active tangibile și intangibile
Active tangibile:
- mobilier de cofetarie (mese, scaune, decorațiuni, vitrină, frigider, camere de supraveghere, softuri de vânzare, calculatoare, imprimante, veselă de servire, vesela pentru candy baruri),
- echipament de producție (cuptoare 10 tavi si 4 tavi, congelatoare, frigidere, mese de inox, chiuvetă de inox, tavi, veselă și tacamuri, rafturi, etc),
mașină cu refrigerare,
2 spații comerciale cu chirie foarte bună, dintre care unul în zona ultracentrală cu vad si vizibilitate bună pe piață de peste 6 ani.

Active intangibile:
- brand înregistrat la OSIM, cu notoritate de peste 6 ani,
- review-uri pozitive pe google (notă 4,9 din 5), - content de calitate pe social media, cu poze de specialitate,
- rețete proprii unice cu valoare adăugată (fiind un business de nișă, valoarea rețetelor este inestimabilă având în vedere feedbackul clientilor la produsele noastre naturale).
- echipa solidă bine formată și instruita.
Piață și potențial de dezvoltare
1. Brand cu mare potential de a fi francizat.
2. Potential de crestere prin extinderea colaborării în retail, atât prin sortimentație, cât și prin numărul de parteneri (cafenele, restaurante, desfacere in supermarketuri etc).
3. Cu serviciul de catering pentru evenimente, vă puteți poziționa ca furnizor de top pentru evenimente speciale, precum nunți, botezuri și evenimente corporate, oferind opțiuni naturale de înaltă calitate (piata evenimentelor corporate nu a fost suficient explorata, ivindu-se diferite optiuni de colaborare in ultimele luni).
4. Dezvoltarea unor parteneriate cu Școli și Grădinițe Private poate să aducă o sursă stabilă de venituri și să promoveze alimentația sănătoasă în rândul tinerilor.
5. Această afacere bine stabilită și cu o cifră de afaceri solidă vă deschide ușile pentru obținerea de fonduri europene nerambursabile de până la 2.000.000 euro.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.