Sari la conținutul principal

Ferma Pomicola de vanzare in Bistrita-Nasaud

1761
1 200 000
60 000
Fond de comert
Spatii
Terenuri
Ferma pomicola este intinsa pe o suprafata de 73 de ha intr-o zona cu traditie in expoatarea si cresterea pomilor fructiferi, intr-o zona calma a dealurilor bistritene, o oaza de liniste si intoarcere la natura autentica.
Ea a fost construită între anii 2008-2011 printr-un proiect de fonduri europene pentru infințare cultură pomicolă în valoare de 3 M €.
In prezent este eligibilă pentru noi fonduri europene în domeniul procesării produselor agricole, sucurilor, dulcețurilor, etc. Există și posibilitatea de a extinde suprafața fermei prin achiziția de noi suprafețe în imediata apropiere a proprietății.

Livada este compusa din:
- 25,5 ha meri,
- 21,5 ha pruni,
- 8 ha cireși,
- 5 ha viță de vie,
- 2,5 ha caiși.
- 10 ha suprafață liberă, pășune cu posibilitatea de infințare rod nou.

Ferma mai detine în proprietate:
- Hală de răcire cu atmosferă controlată, regim de înălțime P+1, suprafata construită de 2580 mp și teren aferent de 6716 mp, cu teren aferent de 6716 mp,
- Sediu administrativ clădire în suprafață de 313 mp cu teren 600 mp,
- Cămin de muncitori culegători pentru perioada de recoltare D+P+E, suprafață 554 mp, teren 2200 mp,
- Magazie de utilaje si materiale de lucru în suprafață de 123 mp, teren 3200 mp,
- Rampa, platformă depozit de fructe, suprafață 891 mp, teren 2000 mp,
- Construcții anexe: Cântar 17 t, șopron depozitare fructe, atelier mecanic, post trafo electric 50 kw cu posibilitatea de creștere a puterii electrice prin racord direct, total pe suprafata de 6000 mp,

Pe langa imobilele descrise mai sus ferma dispune de toate utilajele și echipamentele desfășurării activității, tractoare, remorci, stivuitoare, boxpaleți, sistem de irigare.

Activ imobilizat evaluat: 3 000 000 euro.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.