Sari la conținutul principal

Totemuri de afisaj publicitate de vanzare in Botosani

1838
30 000
40 000
Fond de comert
Afacere cu un potențial enorm, operațională de un an, cu profit din prima lună, cu contracte ferme in derulare, situată in cel mai mare centru comercial din Botoșani, se poate reloca oriunde in țară sau se poate continua fără probleme in aceeași locație, contract pe 5 ani + prelungire!
Se pun la dispoziția cumpărătorului toate actele contabile pentru verificarea profitului lunar!
Afacerea constă in difuzarea de reclame pe 10 panouri digitale sub forma unui abonament lunar/contract pe 6 luni minim.
Totemurile digitale se controlează foarte ușor din confortul casei de pe un laptop/PC cu costuri și cunoștințe minime.
Oferim toate cunoștințele și know-how-ul necesar pentru ca transferul afacerii să se facă in cele mai bune condiții, dar și sprijin și asistență, ulterior, in perioada de tranziție.
In funcție de implicare si consistență, afacerea poate genera ușor de la 2000 euro la 5000 euro pe luna si nu necesită in mod obligatoriu angajați, astfel puteți amortiza investitia in câteva luni.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.