Sari la conținutul principal

Sera hidroponica de vanzare in Braila

1206
250 000
110 000
Terenuri
Spatii
Vand ferma compusa din : Teren extravilan 1.50 ha, sera INVERCA Spania ultramoderna cu structura din otel galvanizat, pretabila pentru cultura pe substrat nutritiv; suprafata 4032 mp (7 tronsoane), incalzita cu centrala termica Pamer 1.1 Mw (biomasa) si tevi la sol in sistem railway;
Dotari: masina fertilizare automatizata Galcon, statie osmoza inversa, bazin apa 50 mc, sistem automatizare si control, ecran termic, hala prefabricate (corp tehnic) 150 mp, Corp Depozit 192 mp - filtru sanitar, receptie spalare/sortare, depozit frigorific 96 mp (432 mc) echipamente Bitzer cu control umiditate, depozit refrigerare 30 mc.
Put forat, curent electric (post trafo in curte 63 kwa), fosa septica
Localizare: DN23 Braila-Focsani la 13 km din centura Brailei.
Pret: 400.000 euro negociabil.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.