Sari la conținutul principal

Magazin si subfrancize produse creativ hobby de vanzare in Brasov

1081
120 000
170 000
Fond de comert
Stockuri
Spatii
Franciza
Fondator franciza magazin cu produse creativ hobby, ateliere de creatie, magazin online, marca inregistrata. Vand afacere la cheie cu CA si profit in crestere ,dezvoltare afacere in sistem franciza.Oferim: stoc marfa 100000 euro plus mobilier specific, know-how preluat "la cheie", contract inchiriere spatiu magazin in centrul Brasovului, contracte cu clienti in franciza,contracte cu furnizori externi, magazin online in crestere. Concept unic, diferit și special prin ceea ce oferă, magazin cu produse creativ hobby in cadrul caruia se desfasoara ateliere de creatie.Domeniu de afacere in plina dezvoltare.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.