Sari la conținutul principal

Firma de curatenie de vanzare in Brasov

1411
10 000
50 000
Stockuri
Predau afacere la cheie, Firma de Servicii profesionale de curăţenie pentru spatii publice, birouri şi locuinţe in Brasov – posibil extindere/relocare in orice oras din tara.

Prezentarea afacerii de vanzare
Vand brand de curatenie ecologica, website+domeniu, logo, conexiuni catre clienti, materiale promotionale, grafica realizata usor de refolosit pentru oferte, propuneri, echipamente si solutii ECO profesioniste.
Societatea poate desfasura atat servicii profesioniste de curatenie la domiciliul clientului cat si sevicii de curatare covoare cu livrare in 24 h.

Echipamente profesioniste marca KIRBY pentru curatarea canapelelor/covoarelor/carpetelor, slefuire suprafete – adaptor Turbo acceessory,auto vacum (aspirator auto)

Dispunem de autoturism 7 locuri monovolum Renaul Espace 2005 care poate fi achizitionat la pachet cu societatea pentru inca 3500 euro.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.