Sari la conținutul principal

Vând afacere la cheie, magazin online de suplimente alimentare de vanzare in Brasov

1478
9 900
50 000
Fond de comert
Vând afacere la cheie, magazin online de suplimente alimentare. www.herbashop.ro . Se vinde cu tot cu firma, care este pe profit și nu are nici o datorie la stat sau către furnizorii de suplimente alimentare. Magazinul are peste 1000 de produse listate, cu posibilitatea de adaugare produse. Va punem la dispoziție:
- Baza de date cu peste 2000 de clienti fideli, cu care am dezvoltat mai mult decăt o relație vănzător-client;
- Adresa de email, telefon call-center
- Contul site-ului Google Adwords(asociat cu contul Google Analytic) unde am investit 7500 euro in ultimii 2 ani de zile in promovarea produselor, astfel obținand un cost/ click foarte redus. Campanie eligibilă pentru remarketing.
- Toate conturile social media, Facebook, Linkedin, Pinterest, Twitter, Youtube, Google+, etc.
- Contractele furnizorilor de la care beneficiem de discounturi preferențiale și modalitati de plată la termen;

Se vinde această afacere datorita disponibilității reduse de timp. In cazul in care aveți disponibilitate pentru această activitate, succesul este garantat.

Preț 9900 Euro.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.