Sari la conținutul principal

Patiserie cu renume de vanzare de vanzare in Brasov

1481
200 000
293 000
Fond de comert
Afacere patiserie cu renume in cadrul unui mall din Brasov, care se axeaza pe asocierea produselor frantuzesti - millefeuille, croissants cu sunca, croque monsieur, etc. langa cele romanesti - rondea cu branza sarata, placinta cu mere, foietaje, strudel, etc. & americane - cheesecake cu visine/ciocolata/capsuni, donuts, etc, un mix pe toate gusturile!
Produsele de foarte buna calitate, pozitionarea spatiului, designe-ul patiseriei au contribuit la cresterea cifrei de afaceri cu 18% fata de anul 2017, cu un profit estimat 66.000 euro in 2018, actele cerute la cerere vor justifica cifrele mentionate anterior!
Cifra de afaceri in anul 2017 a fost de 1.116 034,39 lei (248 000 euro) iar in 2018 se estimeaza o cifra de afaceri de 1.316.921 lei (292.649 euro).
Spatiul are o suprafata de 83 mp si este amenajat si compartimentat corespunzator, respectand cerintele legislative din partea celor de la DSV, DSP si OPC. Include un depozit, un vestiar, o baie, spatiu de productie si spatiu de vanzare, amenajarea acestuia a dus la o investitie de 100.000 euro, spatiul a fost luat la rosu.
Spatiul este dotat cu urmatoarele echipamente de patiserie: cuptor Zannoli patiserie cu hota si dospitor, cuptor Zanolli cu banda pentru covrigi, malaxor, masina de turat, 4 mese inox pentru modelare, plita electrica, hote cu inductie, etajera din inox, 5 frigidere si 2 lazi frigorifice.
La baza profitabilitatii afacerii a stat atat calitatea produselor cat si amplasarea spatiului, dimensiunea acestuia si faptul ca este open space. In scopul maximizarii profitului sunt de luat in calcul urmatoarele variante:
1) Introducerea produselor de cofetarie si amplasarea unor vitrine frigorifice in partea stanga a spatiului pentru acestea;
2) Amplasarea unor mese in partea stanga a magazinului;
3) Francizarea afacerii

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.