Sari la conținutul principal

PIZZERIE CU LIVRARE de vanzare in Brasov

1563
40 000
100 000
Fond de comert
Stockuri
Pizzeria este activa , functionala si profitabila . Spatiul este amenajat complet conform normelor , are un cost lunar de 500 euro pt chirie , este amplasata intr-un cartier de blocuri , se fac livrari la domiciliu si vanzare la geam .
Pizzeria functioneaza de 13 ani fara intreruperi , este cunoscuta , are clientii formati si se poate dezvolta mult mai mult .
Motivul principal al dorintei de instrainare este criza de personal din ultimii 2 ani

Pretul reflecta vanzarea cu tot cu firma si include un autoturism nou tip SUV 2019 , care implica si o rata lunara . Daca nu se doreste achizitia cu tot cu firma , pretul se modifica .

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.