Sari la conținutul principal

Hostel cu vechime in centrul istoric de vanzare in Brasov

1577
50 000
50 000
Fond de comert
Se vinde cel mai bun hostel din Brasov, conform parerilor turistilor de pe booking si hostelworld avand o nota de 9.3 si 9.6 din 10.

Despre hostel:
-Are o vechime de aproximativ 6 ani
-Este situat la strada principala din centrul istoric al orasului, cu o vizibilitate foarte buna pentru turisti.
-Are un numar maxim de 20 paturi in 3 camere.
-Spatiu comun, bucatarie, bai, totul echipat pentru a functiona (PC, lenjerii, camera video, alarma, seif, TV, seif, frigider, prosoape, aer conditionat, masina de spalat si uscator profi, etc

Este complet echipat pentru a functiona in cele mai bune conditii.

Note foarte bune adunate in ani de munca pe principalele canale de vanzari: booking, hostelworls, tripadivisor, AirBnb, google.

Web-site propriu, facebook, Instagram, POS, cont bancar, casa de marcat cu jurnal electronic, incasari online cu cardul, etc

Forma legala:
Este un SRL, infiintat in anul 2012 in Brasov.
Nu are datorii
Toate avizele necesare

Spre deosebire de alte afaceri din Brasov din domeniul HoReCa acesta are profit dovedibil prin acte si nu se vinde pentru ca nu mai este sustenabila afacerea.

Se fac incasari din prima zi, rezervari pe tot anul
Comisioane din tururi.

Nu se vinde cladirea, doar firma cu toate bunurile.

Vanzarea se va putea materializa doar dupa incheierea trimestrelor fiscale, cu intocmirea unei sitatii financiare, cu incasarea dividendelor si plata tuturor taxelor, deci firma se va da pe 0.

Afacere care se poate conduce in doua persoane fara mari batai de cap.

Alte detalii, demersurile prealabile cumpararii, se vor da doar la o vizualizare si dupa o discutie fata in fata.

S-au investit ani de munca si pasiune, hostel castigator a mai multor premii de "Guest review award" de la booking si "Certificate of excellence on tripadvisor". Ne despartim cu greu de el...

Pretul este de 50000 euro. Daca se pastreaza nivelul actual, recuperarea investitiei se va face foarte rapid.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.