Sari la conținutul principal

Magazine Telefoane mobile si Accesorii de vanzare in Brasov

1628
39 900
110 000
Vindem business care consta in 3 magazine situate in locatii diferite ,independente , care comercializeaza telefoane mobile , accesorii telefoane , tigari electronice , alte produse electronice si gadgeturi . Nu suntem legati de nici un operator de telefonie , dar colaboram cu toti operatorii de pe piata , fara a ne lega de un contract . Suntem pe piata de peste 6 ani , suntem importatori directi pentru majoritatea produselor comercializate . Toate magazinele au contracte in vigoare , toate sunt in functiune si sunt pe profit foarte bun . Nu necesita nici o investitie , afacerea poate fi preluata din mers . Fondul de marfa la vanzare este de peste 500.000 Ron !! Cifra de afaceri pe anul 2018 este de cca 600.000 ron , pe anul 2019 la fel!! Profitul net declarat si impozitat la nivelul anului 2018 este de cca 125.000 Ron . Aceste cifre se mentin si in cursul anului 2018 . Magazinele sunt dotate cu sisteme de supraveghere video si alarma . Contractele de închiriere sunt in vigoare .Acordam intreg sprijinul pentru bunul mers al afacerii . Impreuna cu afacerea se vinde intreg fondul de marfa si toate investitiile din magazine care sunt peste 20000 euro . BONUS : mobilier complet si marfa pentru inca un magazin + casa marcat , sistem supraveghere , etc ...Se doreste vanzarea deoarece ne-am extins mult in alt domeniu . Orice alte detalii se dau personal !

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.