Sari la conținutul principal

Magazin SRL Piese Auto in Autovit de vanzare in Bucuresti

1055
2 500
100 000
Fond de comert
Proprietar, vand Magazin Piese Auto in Autovit.Firma este fara datorii la bugetul de stat are o vechime de 16 ani in domeniu, portofoliu de clienti stabili, si contracte stabile cu firme interesate pentru achizitii de piese pt service si flote comerciale. Practic , de a doua zi deschizi magazinul si incepi sa vinzi . Nu uita ca, conform noului cod fiscal o firma nou infiintata nu poate sa fie platitoare de tva , ci doar in conditiile unui rulaj de peste 65000 de euro cu tva. Ca neplatitor de tva nu ai sanse de reusita in acest domeniu.

La cerere se poate preda afacerea inclusiv cu stoc de marfa( 50.000 euro) , dar numai in fata unui notar si cu garantii imobiliare inclusiv cu un contract esalonat de plati. In caz contrar se poate achizitiona doar magazinul(2500 euro) iar societatea vanzatoare isi va retrage stocul existent de pe raft. Se poate trai mai mult decat decent cu o firma doar cu 2-3 angajati.Se vinde datorita orientarii profitului intr-un start-up de nisa care necesita mult timp si alergatura. Firma de piese auto detine contracte de achizitie cu preturi minime-negociate, de la depozitele existente in Capitala si in afara ei. E timpul sa castigi niste bani ! Autovit are un vad comercial ce concureaza la nivel European ! Nu rata ocazia !!!

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.