Sari la conținutul principal

FABRICA DE GHEATA de vanzare in Bucuresti

1067
700 000
500 000
Stockuri
Terenuri
Spatii
Firma cu activitate din 2006 exclusiv bazata pe productia si distributia de gheata alimentara(cuburi,calupi,shot-uri,pisata),pozitia secunda pe piata din Romania,cu sediul si punct de lucru in Bucuresti. Nu avem credite sau contracte de leasing in curs de derulare,bunuri mobile si imobile de cca 400000 euro,parc auto propriu,cca 20 angajati cu o vechime medie de 5-6 ani,administrator si asociat unic,director general din 2006. Contracte in derulare cu Mol Romania,Nis-Gasprom,Metro,Art Petrol,TSV,magazine,baruri,cluburi,restaurante(cca 500 clienti) realizand un profit net de cca 150000 euro anual. Din 2019 am primit constant comenzi si din tari intracomunitare insa datorita capacitatii limitate de productie nu le-am onorat in intregime,acestea fiind una din oportunitati si anume dublarea capacitatii de productie pe viitor.In ultimii 3 ani am inregistrat cresteri mari pe verticala si orizontala a vanzarilor in mediul rural,acest sector fiind complet neglijat de concurenta pana in prezent fiind singurii care am abordat si acest segment de piata. Detinem toate avizele si autorizatiile necesare(incl. HACCP)desfasurarii activitatii de productie si distributie. 70% din cifra de afaceri este realizata in lunile iunie-septembrie permitand si desfasurarea unei alte activitati pe perioada de iarna-primavara cum ar fi transportul frigorific profitand de disponibilitatea angajatilor si existenta parcului auto cat si a depozitului frigorific din dotare.
Vechimea afacerii - ani: 12
Numar angajati: 20
DESCRIEREA PUNCTULUI DE LUCRU
Detinem un spatiu de productie de 150 metri patrati, un depozit frigorific de 650 metri cubi si anexe de 40 metri patrati (birou si dormitoare) situate pe un teren de 1000 metri asfaltat,acestea fiind construite in 2012.Valoarea totala a utilajelor de productie si ambalare insumeaza cca 180000 euro,iar puterea totala instalata este de 150kw/h. Avem propria flota de autoutilitare frigorifice pentru distributie si in jur de 350 lazi frigorifice pentru pastrarea produselor noastre oferite in custodie clientilor.
Drept de proprietate imobil punct de lucru/sediu: in proprietate
Imobilizari corporale: 400.000 EUR
Stocuri: 20.000 EUR

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.