Sari la conținutul principal

Vanzare afacere la cheie Magazin Second Hand - Zona Obor de vanzare in Bucuresti

1068
3 900
80 000
Fond de comert
Vand afacere magazin la cheie Second Hand - zona intersectia Obor - Mihai Bravu.
Se cedeaza si spatiul comercial de 90 mp renovat cu mobilier complet ,3 manechini noi , gestiune Sedona si stoc iarna + vara.Include si firma an infiintare 2015 , impozit venit, neplatitoare de TVA ,fara datorii si cu toate autorizatiile la zi. Chirie avantajoasa ,contract pana in 2017 cu drept de prelungire.
Spatiul este pe artera principala Sos Mihai Bravu cu vad foarte bun , flux de oameni foarte ridicat.Magazinul beneficiaza de clientela formata si este deschis de 1 an si 3 luni. Magazinul este foarte rentabil ( se verifica in urma analizei contabile) .

Facilitati :
Casa de marcat , POS, mobilier haine, standere, umerase , sistem supraveghere video : dvr 4 camere si monitor, plus receptie si birou pt depozit.
Caldura/Aer conditionat
Toaleta 3 mp
Depozit de 8 mp in spate magazin
Depozit sortare 100 mp - in incinta Faur

Se vor ceda si contractele cu furnizori.Se ofera asistenta pentru gestionarea magazinului.
Se poate incepe activitatea in ziua predarii magazinului.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati 0728997764

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.