Mergi la conţinutul principal

Vand afacere (minimarket) de vanzare in Bucuresti

1095
17 000
200 000
Fond de comert
Vând afacere (minimarket) in zona Dorobanți la bulevard cu firma si toate autorizațiile la zi. Magazinul are stoc de marfa de aproximativ 10000 € achitată integral. Firma este plătitoare de TVA din 2013 cu vechime din 2012 si nu are nicio datorie. Prețul de vânzare este de 17000€ si include 3 combine frigorifice si o vitrină cu perdea de aer( fară vitrina de dorna si pepsi din poze care se pot pastra in custodie), rafturi si tejghea in valoare de 2000€, casă de marcat si cântar verificat metrologic. Contractul de chirie mai are o durată 2 ani si 2 luni la 1000 € pe luna, având achitată si o luna de garanție. Afacerea se vinde din motive familiare. Ofera este valabila pana in luna august!

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
2 + 2 =
Rezolvați această problemă aritmetică simplă și introduceți rezultatul. De exemplu, pentru 1+3 introduceți 4.

Despre noi

Transfer Business Management este primul cabinet de consultanta din Romania avand ca obiect vanzari de afaceri, cumparare de afaceri, achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, ferme rurale, societati agricole, liste cu clientela.