Sari la conținutul principal

Vand afacere (minimarket) de vanzare in Bucuresti

1095
17 000
200 000
Fond de comert
Vând afacere (minimarket) in zona Dorobanți la bulevard cu firma si toate autorizațiile la zi. Magazinul are stoc de marfa de aproximativ 10000 € achitată integral. Firma este plătitoare de TVA din 2013 cu vechime din 2012 si nu are nicio datorie. Prețul de vânzare este de 17000€ si include 3 combine frigorifice si o vitrină cu perdea de aer( fară vitrina de dorna si pepsi din poze care se pot pastra in custodie), rafturi si tejghea in valoare de 2000€, casă de marcat si cântar verificat metrologic. Contractul de chirie mai are o durată 2 ani si 2 luni la 1000 € pe luna, având achitată si o luna de garanție. Afacerea se vinde din motive familiare. Ofera este valabila pana in luna august!

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.