Sari la conținutul principal

Vand Centru de Limbi Straine de vanzare in Bucuresti

1120
7 000
8 000
Fond de comert
Vând afacere la cheie, Centru de Limbi Străine şi Traduceri, Language Experts, poziţie centrală, strada Doamnei 17 – 19, Piaţa Universităţii, Bucureşti. Preţ: 7500 euro. Acest preţ cuprinde: site www.language-experts.ro, baze de date, cedare SRL, cedare contract de închiriere sediu, cedare contracte în curs (contracte cu companii şi contracte cu persoane fizice), cedare contracte cu traineri şi traducători, mobilier centru (mese, scaune, litere volumetrice, tablă magnetică, etc), calculatoare, imprimantă, casă de marcat, pagină facebook 3K likes, campanie Google Adwords, campanie cursuri de limbi străine cu nativi – filmuleţe de promovare.
Pentru a vă informa asupra calităţii serviciilor oferite de centrul nostru, vă rugăm să consultaţi pagina noastră de feedback: Feedback Clienţi Language Experts.
Persoana de contact: 0722 156 020.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.