Mergi la conţinutul principal

Vand Centru de Limbi Straine de vanzare in Bucuresti

1120
7 000
8 000
Fond de comert
Vând afacere la cheie, Centru de Limbi Străine şi Traduceri, Language Experts, poziţie centrală, strada Doamnei 17 – 19, Piaţa Universităţii, Bucureşti. Preţ: 7500 euro. Acest preţ cuprinde: site www.language-experts.ro, baze de date, cedare SRL, cedare contract de închiriere sediu, cedare contracte în curs (contracte cu companii şi contracte cu persoane fizice), cedare contracte cu traineri şi traducători, mobilier centru (mese, scaune, litere volumetrice, tablă magnetică, etc), calculatoare, imprimantă, casă de marcat, pagină facebook 3K likes, campanie Google Adwords, campanie cursuri de limbi străine cu nativi – filmuleţe de promovare.
Pentru a vă informa asupra calităţii serviciilor oferite de centrul nostru, vă rugăm să consultaţi pagina noastră de feedback: Feedback Clienţi Language Experts.
Persoana de contact: 0722 156 020.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
16 + 3 =
Rezolvați această problemă aritmetică simplă și introduceți rezultatul. De exemplu, pentru 1+3 introduceți 4.

About

Transfer Business Management este primul cabinet de consultanta din Romania avand ca obiect vanzari de afaceri, cumparare de afaceri, achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, ferme rurale, societati agricole, liste cu clientela.