Sari la conținutul principal

CEAINARIE de vanzare in Bucuresti

1140
50 000
0
Fond de comert
Stockuri
Spatii
Ceainiarie situata in centru, in zona de birouri, perfect functionala si utilata, clietela formata, terasa amenajata, stocuri de ceai, bucatarie profesionala complet utilata.Chirie foarte buna! Promovare si review-uri foarte bune. Ceainaria se afla intr-o vila veche, amenajata in 2015 in stil clasic cu mobilier din lemn masiv de foarte buna calitate, import Italia, curte cu multa verdeata si mobilier din fier forjat. Capacitate locuri interior 27, exterior 30.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.