Sari la conținutul principal

AFACERE FUNCTIONALA MAGAZIN TIP INSULA INTR-UN MALL de vanzare in Bucuresti

1179
20 000
28 000
Vand afacere in functiune,platitoare de tva,cu un mare potential de dezvoltare, magazin tip insula intr-un mare mall din nordul orasului, cu decoratiuni, cadouri, genti si accesorii. Pe langa magazinul fizic exista si magazinul online. Chiria este achitata pana la sfarsitul lunii noiembrie. Se preda cu tot cu societate, infiintata in 2012, cu cifra de afaceri inregistrata inca din primul an, cu creditare asociat unic 28000 eur, fara datorii la stat, cu certificat EORI pentru importuri din afara UE. Magazinul are o vechime de 8 luni, chiria fiind foarte buna pentru in zonă. Produsele sunt deosebite, extrem de apreciate, majoritatea furnizorilor fiind din Anglia, Germania, Portugalia. Clientela deja formata. Se preda lista cu toti furnizorii, cu tot cu conturile inregistrate pentru a beneficia de preturi de importator. Se preda stocul de marfa, know-how complet al afacerii, toate dotarile tehnice, mobilierul cat si decorul.Punctul de lucru este format dintr-o insula comerciala, contruita din MDF, avand un design modern creat de o firma de design si arhitectura.
Contractul de inchiriere se prelungeste automat din 3 in 3 luni.
Exista tot echipamentul necesar functionarii, cum ar fi: casa de marcat, calculator, program gestiune SEDONA, camera de supraveghere, POS pentru plata cu cardul de la Banca Transilvania, stoc de marfa. Mai exista inca o casa de marcat fiscalizata pentru participarea la targuri, ceea ce prezinta un mare avantaj avand in vedere ca urmeaza targurile de Craciun.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.