Sari la conținutul principal

Vand 50% afacere laborator analize medicale de vanzare in Bucuresti

1192
100 000
250 000
Fond de comert
Firma de laborator analize medicale paraclinice si cabinet de medicina muncii, infiintata in Bucuresti in 2012, cu actionar si administrator unic cauta partener cu 50% din actiuni pentru a dezvoltare si eficientizare.
Firma are contract active cu CASMB si CASAOPSNAJ si deconteaza lunar intre 125000 si 150000 lei din contractile CNAS si realizeaza venituri CASH de peste 40000 lei lunar. Firma are un colectiv de exceptie si are doua puncte de recoltare in Bucuresti, zona Pantelimon.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.