Sari la conținutul principal

Vand Salon de infrumusetare, cosmetica si dermato-cosmetica de vanzare in Bucuresti

1205
28 000
150 000
Vand Salon Remodelare Corporala, Infrumusetare si dermato-cosmetica.(predare afacere sau vanzare mobilier + aparatura). Personalul si clientela sunt formate de 4 ani in zona Calea Mosilor. Posibilitate de preluare personal. Salonul este complet utilat/dotat. Toate autorizatiile si platile sunt la zi. Clientela formata, asezare perfecta - chiar pe Calea Mosilor - spatiu comercial. Detalii: Spatiu: 120 mp. Amenajari interioare facute special pentru buna functionare a unui salon de lux. Dotari echipamente: 4 paturi de tratament, Tunel Infrarosu, Capsula Spa Rowe, Aparat Vacuum, Electrostimulare, Radiofrecventa, Cavitatie, Ultrasunete, Mezoterapie virtuara, Microneedling, Presoterapie, Dermocell, 1 post de pedichiura spa, 1 post de manichiura, 1 scafa, 1 post dublu de coafor, 1 computer, Receptie, canapea asteptare Mobexpert, 2TV (1 Panasonic diagonala 139 + 1 Samsung diagonala 80).Organizare: echipa de profesionisti (cu cursuri de specialitate finalizate cu diploma) + medic dermato-venerolog. Publicitate: web site propriu bine pus la punct si actualizat, reclama online (facebook 1800 like-uri, ), Pret 28000€ euro - usor negociabil, Urgent!

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.