Sari la conținutul principal

Salon de infrumusetare Piata Romana de vanzare in Bucuresti

1210
10 500
10 000
Stockuri
Spatii
Salonul este pe piata de 4 ani si jumatate, este situat in zona pietei Romane, la 5 minute de Metrou Romana, foarte usor accesibil din bulevardul Dacia, la 2 minute de Calea Dorobanti. Vand acest salon cu receptie,2 posturi coafor, un post de mamichiura-pedichiura, un post de cosmetica toate utilate complet.
Salonul are 50 mp, are 2 posturi de coafor, un post de manichiurista, unul de cosmetician, se vinde cu tot cu mobilier si echipamente. Inclusiv echipamentul pentru tratament facial cu Vapozon, tot stocul va fi vandut. Toate taxele sunt la zi, angajatii raman sa lucreze pentru noul proprietar. Clientela este deja formata, pagina de facebook populara, 10500 euro negociabil.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.