Sari la conținutul principal

FIRMA TRANSPORT de vanzare in Bucuresti

1229
44 000
400 000
Caut asociat cu participare 50% din afacerea pe care o detin.
Asociatul va putea exploata doua capete tractor DAF XF460 EURO 6 aflate in present in leasing. Pentru asta va dispune de toata logistica necesara (soferi angajati pe care ii poate inlocui daca doreste, carduri de motorina cu recuperare de TVA, licenta de transport si copii conforme, manager transport, contracte in derulare ca tractionist, contabilitate, comunicatii si monitorizare GPS, conturi bancare etc) si va putea desfasura activitate de transport imediat dupe finalizarea asocierii. Capetele tractor sunt achitate in proportie de 65%. Asociatul va gestiona veniturile si cheltuielile strict pentru activitatea pe care o desfasoara iar cheltuielile comune (manager transport, comunicatii etc.) le vom supota proportional sau in cazul telefoanelor conform facturilor ce ne revin. Asociatul va dispune cum doreste de cele doua active (ex: transferarea lor pe alta societate, in perioada de valabilitate a contractelor de leasing, cand va considera ca poate desfasura aceasta activitate singur, moment in care va restitui partile sociale si va primi contravaloarea TVA-ului nerecuperat). In acest sens se vor intocmi documente juridice si notariale. Se accepta si se analizeaza in comu orice sugestie ce ar putea conduce la concretizarea acestei asocieri.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.