Sari la conținutul principal

Vand business online fondat in 2004 - cu venituri garantate de vanzare in Bucuresti

1235
60 000
800 000
Fond de comert
Fondat in 2004, portal cu cea mai importanta sursa de informare pentru parintii cu copii intre 2 si 10 ani, cand vine vorba de gradinite, afterschool, babysitting sau alte servicii de care au nevoie.

Sursele de venit sunt:
1. Abonamentele anuale pe care le avem cu toate institutiile inscrise pe site(gradinite, afterschool, babysitting, cabinete medicale, etc).
2. Publicitatea oferita clientilor prin bannere, pagini personalizate, newsletter, etc
3. Parteneriate cu firme care isi promoveaza produsele in cadrul siteului
4. Targ privind domeniul de activitate.

In Romania sunt aproximativ 1000 de gradinite particulare, dintre care peste 60% sunt in Bucuresti. Toate pot fi clientii siteului si sa aduca venituri anuale la care se aduna alti clientii cum ar fi cluburile pentru copii, magazine online cu produse pentru copii sau orice afacere care vinde produse sau servicii dedicate parintilor.

Portalul are 14,200 de linkuri inregistrate in Google si este in primele 5 locuri la multe cautari de cuvinte cheie.

GRATUIT: Ofer cumparatorului consultanta pentru preluarea business-ului, strategia de vanzari si marketing, cat si un design nou pentru website.

Este un business de familie, se poate gestiona de 2 persoane, cineva care se ocupa de vanzari si cineva care se ocupa de continutul siteului.

Pretul este de 60000 euro, bani care se amortizeaza intre 12-18 luni.
Pretul include toata baza de date a siteului, contactele tuturor clientilor, adresele de e-mail, pagina de Facebook.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.