Sari la conținutul principal

Centru Wellness si Recuperare de vanzare in Bucuresti

1237
30 000
0
Fond de comert
Ca unic centru de Terapie prin Rasfat specializat pe terapii cu Jad si Raze Infrarosii, CASA JAD Exclusive este o oaza de liniste si relaxare in inima Bucurestiului. Tratamentul Semnatura CASA JAD este Masajul Automatizat cu Pietre Imperiale de Jad, gustat atat in spatiul magic din Dorobanti, cat si acasa, pentru cei care se indragostesc de patul de masaj si decid sa il ia acasa. Terapiile CASA JAD sunt indicate persoanelor care doresc atat relaxare, cat si tratarea problemelor de coloana vertebrala precum cifoze, scolioze, hernie de disc, spondiloze sau probleme circulatorii. Din 2014, CASA JAD Exclusive a lansat un concept unic la nivel mondial: patul de masaj customizabil. Paturile din gama Luxury Line impresioneaza prin particularitatea unui design unic revolutionar ce permite clientului sa opteze din peste 30 de combinatii cromatice si tipuri de materiale de cea mai buna calitate.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.