Mergi la conţinutul principal

Magazin de vanzare in Bucuresti

1261
15 000
0
Fond de comert
Vand, cedez, predau magazin mixt de cartier Dr. Taberei nr. 68 (doar afacerea, spatiul este inchiriat) cu vad excelent, format din 1990, în zona de locuințe cu proprietari și chiriași, Spațiul are 68mp, . Prețul afișat este real și cuprinde tot ce se vede în poze, (marfa separat în valoare aproximativa de 7500eur) vitrina dubla de mezeluri, vitrina perdea aer rece pentru lactate, feliator electric, stand legume-fructe, mobilier lem si metalic, tejghele, sistem pos complet, 2 case de marcat, 4 ap. aer conditionat, alarma (contract cu firma paza), inclusiv firma, platitoare de TVA cu actele in regulă, fara probleme. Magazinul funcționează în acest moment cu toate autorizatiile.Detalii la telefon. Preluare din mers. Sunați dacă sunteți hotărâți. Rog nu deranjați inutil. Preț afișat pentru afacerea completa FĂRĂ MARFĂ!!! Marfa se calculează după inventar la preț de achiziție. Negociabil! URGENT!!

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
8 + 4 =
Rezolvați această problemă aritmetică simplă și introduceți rezultatul. De exemplu, pentru 1+3 introduceți 4.

Despre noi

Transfer Business Management este primul cabinet de consultanta din Romania avand ca obiect vanzari de afaceri, cumparare de afaceri, achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, ferme rurale, societati agricole, liste cu clientela.