Sari la conținutul principal

Afacere service auto in derulare de vanzare in Bucuresti

1273
200 000
500 000
Fond de comert
Stockuri
Service-ul este functiune si are toate autorizatiile la zi. Se poate incepe activitatea imediat ce partile s-au inteles. Toate posturile necesare efectuarii lucrarilor sunt ocupate cu personane pregatite pe fiecare domeniu, iar la momentul inceperii activitatii se pot continua reparatii sau aduce masini pentru efectuarea reparatiilor, astfel incat nici un moment sa nu fie pierdut datorita transferului.
De asemenea flotele ce se afla in portofoliul nostru, cat si clientii bucata cu bucata se vor predam, cat si baza de date, pentru a fi serviti in continuare. Acest aspect facand parte din intreaga intelegere.
Firma nu are datorii catre furnizori si daca vor fi se vor achita pana la finalizarea tranzactiei.
Castigul lunar este de aproximativ 25000 lei, suplimentandu-se in cazuri de dosare de dauna mai mari platite in luna respectiva. Detaliile se vor discuta ulterior.
Punctul de lucru are o arhitectura foarte avantajoasa pentru efectuarea acestui tip de activitate. Astfel, este impartita in mai multe zone / cladiri care deservesc fiecare in parte unui anumit department si anume:
Spatiul de birouri – compus din zona de receptie clienti, sala de asteptare ( cu frigider de bauturi si espresor de cafea pentru client ), biroul managerului de service si un birou destinat pieselor dde schimb si back-office;
Mecanica – formata din doua zone cu 3 posturi de lucru cu elevator fix si unul cu ( virgula ) canal si elevator mobil. Tot aici se afla si standul de frana cu analizorul de gaze si opacimetrul. Posturile sunt dotate cu scule si dispozitive necesare efectuarii lucrarilor de mecanica usoara si grea, inclusiv reparatii de motoare;
Caroseria – compusa din 2 posturi de tinichigerie cu scule si dispositive ( scule de mana si prese ), 2 posturi de pragatire pentru vopsitorie, dotate cu 3 masini rotative orbitale, 2 dreptunghiulare si pistoale de fuller si spritzchit, un post de izolat inainte de vopsire, care poate fi folosit ca post si de polishat ( 2 masini de polishat ) si cabina de vopsit Spanesi cu dimensiunile de 7500x4000x2800. De asemenea acest cosp are atasat si un laborator de vopseluri dotat cu materiale si stand Galsurit. Pentru partea de vopsire sunt disponibile 2 pistoale SATA 4000 de 6 luni, 1 pistol SATA 4000 de 18 luni si doua pistoale mici de retusuri si pierderi;
Vulcanizarea – dotata cu doua masini de echilibrat si una de jantat si doua posturi de lucru;
Spalatoria – este compusa dintr-un post inchis de spalatorie cu doua pompe si aspirator individual. Este inclusa in autorizatia de mediu si este folosita momentan doar pentru masinile reparate in cadrul service-ului, dar putand a fi folosita si pentru clientii externi;
Depozit de materiale de vopsitorie si consumabile service si arhiva. Stoc de materiale de aproximativ 15000 Euro;
Parcarea interioara formata din 18 locuri de parcare si parcarea exterioara formata din 20 de locuri;
Zona depozitare piese de caroserie recuperate si care pot fi vandute sau folosite ca piese de schimb. Stocul cuprinde aproximativ 100 de repere ( bari, capote, usi, tragere )
Zona destinata depozitarii deseurilor generale si a deseurilor speciale, individual amenajata.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.