Sari la conținutul principal

Vand Casa De Amanet - Ultramodern de vanzare in Bucuresti

1311
170 000
20 000
Fond de comert
Stockuri
Va propunem spre achizitie o afacere profitabila, cu potential foarte bun pentru cei ce isi doresc sa preia o afacere in functiune. Amplasata stradal, cu vad, vizibilitate, acces facil, trafic pietonal (intens) si auto, posibilitate de parcare, mobilat si utilat cu absolut tot ce este necesar, avand toate autorizatiile de functionare, aceasta se preda cu tot cu firma, fara datorii.

Casa de Amanet COMPLETA! Casa de amanet are toate avizele necesare si este intr-un spatiu de 100 metri patrati, si ofera posibilitatea de extindere si de showroom la un nivel extrem de inalt. Este securizata la nivel maxim cu blindaje de cea mai buna calitate si cel mai performant sistem de securitate CCTV. Domeniu de activitate: Metale pretioase(aur-argint-platina-diamante), Electronice-Electrocasnice, Auto, etc...

Aceasta nu mai necesita nici o investitie!

Pret 170.000 RON, usor negociabil.
ACCEPT si schimburi cu Auto - după 2014 sau imobiliare.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.