Sari la conținutul principal

de vanzare 30 km bucuresti de vanzare in Bucuresti

1313
100 000
100 000
Fond de comert
Stockuri
Vand fabrica de mobila. Unitatea de productie este situata la 35 km de Bucuresti. Fabrica detine 5000 mp teren, 1400 mp construiti , a fost CAP, chirie este foarte ieftina cu contract pe 25 ani, utilaje complete pentru fabricatie mobilier masiv, orientat spre productie de scaune: uscator sub vid, banzic pendular, multilama, masina rindeluit 4 fete weinig, cepuitoare, freze, oberfreze, calibrator, slaifuitor , etc.. . Fabrica a lucrat intodeuna pentru export.

Ofer sprijin si instructaj pentru cumparator, si eventual cautare piata pentru export in Franta.

Firma nu are datorii. Eu vand in totalitate partile sociale.

Va rog sa ma contacti prin email.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.