Sari la conținutul principal

CENTRU MEDICAL de vanzare in Bucuresti

1319
699 000
1
Spatii
Vand centru medical situat in sector 4, Bucuresti. Structura cladirii este compusa din: P+3E:
- la parter este farmacie + anexe (laborator, grup sanitar);
- la etajul 1, 2 si 3, centrul dispune de 10 cabinete medicale + anexe (grupuri sanitare, receptie, sali de sterilizare).
Centrul este functional si are grad de ocupare de 100% in acest moment. Finisajele sunt premium, conform standardelor europene (inspectat de autoritatile competente). Dispune de asemenea de lift, sistem de supraveghere video+alarma, parcare proprie.
Exista contract de inchiriere pentru toata cladirea, contract ce a fost prelungit de curand pe o perioada de 5 ani de zile cu posibilitatea de a fi prelungit din nou dupa aceasta perioada.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.