Sari la conținutul principal

Inchiriez afacere la cheie/firma catering,pizzerie,restaurant de vanzare in Bucuresti

1349
1 000
99 999
Spatii
Inchiriez afacere la cheie cu activitate in desfasurare, restaurant, fast food, firma catering cu spațiu propriu 120 mp utili,parcare si baza de date clienti. Spațiul se află în zona Colentina, Strada Moroeni, sector 2, Bucuresti.
Vad bun cu zona comerciala (Complex Dragonul Rosu, Complex Europa, Smart), zona de birouri,service -uri, fabrici (Danone...).
Bucătărie complet utilata( veselă, mobilier, utilaje, hota). Sala de mese cu 12 mese din lemn cu cate 2 banci de 3 pers, bar, aparat cafea. Utilități: gaze, apă, curent 220 și 380, centrala, gresie, faianta,aer conditionat, internet, cablu tv.
Potential foarte mare de dezvoltare si extindere ( se pot organiza sau inchiria spatiul pentru evenimente de până la 50 pers, pomeni, zile onomastice, petreceri private, botez).
Separat se pot achiziționa si 2 scutere pentru livrari 500lei/buc.
Chiria lunară solicitata este 1000 € + 2000€ garantie. Contract înregistrat la Anaf pe minim 1 an.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business Management este primul cabinet de consultanta din Romania avand ca obiect vanzari de afaceri, cumparare de afaceri, achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, ferme rurale, societati agricole, liste cu clientela.