Sari la conținutul principal

Magazin de Haine – ultra central Bucuresti de vanzare in Bucuresti

1360
8 000
3 000
Fond de comert
Magazin de haine si accesorii cu design deosebit de tip outlet, amplasat in Centrul Bucurestiului, foarte aproape de Piata Romana. Publicul este format din femei si barbati de toate varstele, dornice sa cumpere haine de firma noi la preturi accesibile. Elementele de décor personalizate atrag atentia trecatorilor si scot in evidenta marfa expusa, iar hainele si accesoriile atent selectate de la firmele Asos, & Other Stories, Villa, Naf Naf Paris, Vero Moda, Only Studio, Zara, Jack & Jones etc.
In pretul de 8000 de euro cedam societatea fara datorii, spatial renovat si personalizat – chirie mica, stocul de haine, furnizori.
Societatea este profitabila, are actele si taxele la zi, vad commercial format, costuri mici de intretinere si chirie mica.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.