Sari la conținutul principal

De vanzare! Gradinita si after-school de vanzare in Bucuresti

1372
60 000
0
Fond de comert
Doriti sa preluati o afacere care functioneaza fara proprietar?! Indiferent daca ai experienta sau nu in acest domeniu, acest lucru este posibil pentru ca:

- Avem un brand stabil, grad ridicat de satisfactie al clientilor. Functionam intr-un cartier blocuri si cladiri de birouri, scoala de stat in apropiere, zona in plina dezvoltare. Exista si posibilitati de dezvoltare (cu investitie minima): program de vara, subinchiriere pentru activitati conexe (loc petreceri aniversare/ loc de joaca, cursuri/ ateliere pentru copii si parinti)

- Activitatea este in desfasurare de peste 3 ani, echipa formata, responsabilitati cunoscute si asumate, colaboratori valorosi pentru activitati optionale. Spatii complet mobilate si utilate. Sistem supraveghere video

- Gradinita: capacitate maxima 67 copii, in prezent avem 60 de contracte in derulare. Bucatarie autorizata, 6 sali grupa, sala mese si activitati optionale, curte amenajata.
After-school: capacitate 40 copii, in prezent 25 contracte in derulare.

- Incepand cu toamna 2018 poate fi depusa documentatia pentru acreditare

- Costuri decente cu chiria


Detine toate autorizatiile de functionare, inclusiv autorizare MEN si aviz ISU.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.