Sari la conținutul principal

Scoala de Soferi de vanzare in Bucuresti

1391
100 000
160 000
De vanzare Scoala de soferi in bucuresti cu vechime de 7 ani cu vad format si elevi in lucru.
Scoala detine un spatiu care este utilizat ca secretariat si sala de legislatie si are in dotare 9 autoturisme utilate si agreeate RAR .Se vinde cu tot cu societate pentru a nu se pierde autorizatia deja existenta .

Autoturismele sunt in stare excelenta fiind achizitionate de noi . Scoala are o capacitate de 15 locuri pe serie ( 60 locuri pe luna) si are un grad de ocupare care variaza intre 60% -100% in functie de sezon. Toate aceste date se pot verifica in registrul unic de evidenta a cursantilor care il detinem inca de la inceputul scolii. Acolo se poate vedea ca sunt luni unde se fac 40 inscrieri si luni cand se depasesc 60.

Afacerea se vinde deoarece sunt angrenat intr-o alta afacere mult mai mare si nu am timp sa ma ocup.Cine este in domeniu stie ce inseamna si ce profit poate scoate o scoala care face intre 40-60 inscrieri lunar.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.