Sari la conținutul principal

Caut partener francizat de vanzare in Bucuresti

1394
20 000
0
Fond de comert
Vrei sa ai propria afacere/franciza de jucarii Iti punem la dispozitie un pachet de start cu stand/shop si stoc de marfa si te ajutam la dezvoltarea planului de afacere si implementarea acestuia.
Franciza iti ofera oportunitatea de a face parte dintr-o retea internationala de magazine, pastrandu-ti totusi independenta financiara si manageriala.
Oferim sprijin 100%, training de formare a personalului, accesorare , know-how-ul necesar, sprijin in ceea ce priveste lansarile de produse, tendintele si demonstratiile acestora.
Nu exista niciun brand R/C in cadrul industriei jucariilor internationale care este in masura sa ofere: o gama larga de produse, asistenta financiara, marketing si management, standard pentru controlul calitatii, produse dezvoltate si testate, nivel diferit al preturilor, materiale (headere, bannere, benzi de raft, etc.), DVD pentru demonstatii in magazine.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.