Sari la conținutul principal

Vand statie de decarbonizare motoare – afacere functionala la cheie, in plina expansiune de vanzare in Bucuresti

1395
9 999
0
Fond de comert
Spatii
Franciza
De vanzare afacere functionala in domeniul decarbonizarii motoarelor.
Decarbonizarea motorelor reprezinta cea mai noua tehnica de curatare a depozitelor de carbon/calamina din motoare, cu multiple beneficii asupra masinilor.
In romania acesta afacere exista din 2017, iar in tarile vestice inca din 2013 si se bucura de o puternica popularitate in randul service-urilor auto si a centrelor de detailing.
Afacerea cuprinde echipamente de decarbonizare generatoare de hidrogen prin electroliza (in garantie), branding total prin materiale fizice si pe toate canalele media cu promovari puternice (Facebook, Google, Linkedin, website, diverse) , portofoliu de clienti, sistem de supraveghere video, materie prima pentru utilizarea aparaturii, spatiu de lucru colantat profesional, birouri si alte elemente necesare afacerii.
Afacerea este puternic promovata in urma Salonului Auto Bucuresti 2017, si exista parteneriate media cu 4tuning si Autovit.
Punctul de lucru este in Autovit, locatia ideala pentru afacerea in domeniul auto, cu vad comercial asigurat.
Expansiunea afacerii poate fi ulterior asigurata prin oferirea de servicii de decarbonizare (la punctul de lucru sau mobil), prin vanzare de echipamente catre terti sau prin creare unor noi puncte de lucru in celelalte orase in care acest serviciu nu exista.
Societatea detine toate autorizatiile de functionare valide.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.