Sari la conținutul principal

Afacere la cheie – cafe bar de vanzare in Bucuresti

1407
25 000
0
Fond de comert
Predăm afacere la cheie café/bar (complet utilat/dotat), un concept inedit, situat in cartierul Cotroceni, langa Grădina Botanica. Localul este in una din casele din zona si beneficiază de trei camere – 123 mp, ce pot primi pana la 40 de persoane (pe scaune), curte 120 mp, loc pentru terasă, spațiu depozitare marfa, 2 toalete complet utilate. Locația deține toate autorizatiile prevăzute pentru a funcționa (primărie, pompieri, sanepid, contract deseuri etc.) , se predau contractele cu distribuitorii, împreuna cu discount-urile acestora. Beneficiaza de un sistem de sunet professional, sistem securitate, centrală termică si aer condiționat. Interiorul acestei locații a fost conceput de un designer, iar detaliile si realizările sunt de foarte bună calitate.
Firma beneficiciaza și de o identitate de brand prin paginile de......... facebook (peste 1000 followers), twitter și instagram, precum și un logo cu design grafic professional.
Societatea este fără datorii și în activitate.
Ținând cont de pozitionarea spațiului si locul generos oferit de acest concept , chiria de 500euro/ luna este una re.z.onabila in comparație cu celelalte spații din apropiere.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.