Sari la conținutul principal

Brasserie si laborator de cofetarie de vanzare in Bucuresti

1457
25 000
70 000
Stockuri
Spatii
De vanzare afacere 2 in 1, Brasserie si laborator de cofetarie.

Afacerea este functionala, fara datorii, cu toate autorizatiile la zi.

Suprafata totala este de 130 mp din care:
- Zona servire formata din sala principala si separeu –> 80 mp (12 mese, 44 locuri)
- Laborator cofetarie –> 20 mp
- Zona bucatarie–> 10 mp
- Depozit –> 10 mp
- Baie clienti, baie angajati, vestiar -> 10 mp

Locatia este la parter, zona centrala, 500 metri de Bulevardul Unirii.

Locatia a fost amenajata anul acesta de la zero, totul nou, schimbat instalatii electrice, instalatii sanitare, sistem de incalzire din cupru, centrala prin condensare, calorifere noi, 4 unitati de AC de 12.000 BTU inverter, mese din lemn si bar facute la comanda, etc.

Laboratorul de cofetarie este echipat complet cu echipamente de ultima generatie achizitionate prin proiectul Start Up Nation (frigider, congelator, vitrina, masa rece, cuptor cu 10 tavi, dospitor, abatitor, plita cu 4 ochiuri, mixer, malaxor, imprimanta A3/A4 de capacitate mare pentru imprimare pe suport comestibil, hota profesionala, ustensile, etc).

Bucataria este complet utilata cu echipamente profesionale noi, ustensile, totul achizitionat in anul 2018 (plita neteda, plita striata, friteuze, plita prin inductie, cuptor convectomat, cuptor cu microunde, hota profesionala, 4 frigidere, etc).

Locatia restaurantului fiind una foarte buna, se regasesc sedii de firme cu angajati care sunt clienti constanti. Restaurantul se preda mobilat si utilat complet. Proprietarul restaurantului are contract de inchiriere pe inca 2 ani cu proprietarul cladirii. Chiria este de 1200 euro pe luna care se poate amortiza dintr-un singur eveniment pe care il puteti organiza ( nunta, botez, alte evenimente ).

Se preda inclusiv:
- website-ul prezentare produse si locatie
- contul optimizat de Google
- contul de Facebook, Tripadvisor

Locatia are autorizatiile la zi, dispune de sistem de gestiune optimizat pentru activitatea de vanzare si productie, sistem de supraveghere Hik Vision cu 8 camere, tot echipamentul necesar functionarii corespunzatoare si legale din prima zi.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.